Beoordelingen van Wanipa Thai Harderwijk

Recente recensies

5.0
MM
14 april 2024

Heerlijk, vers eten en betrouwbare bezorgtijden

Bert Bos
14 april 2024

Heerlijk eten en bezorging is prima

Jansen
13 april 2024

Dit was de eerste keer, maar niet de laatste. Perfecte smaken, verse groenten. Top!

Marta
13 april 2024

PERFECT!!!!!!

Raymond
11 april 2024

Heerlijk gegeten: lekkere smaak met fijne kruiden, beetje pittig en goede hoeveelheid. Het eten was minder warm dan we dachten, wellicht iets betere isolatie gebruiken om het eten op temperatuur te houden?

Tineke Hoekstra
9 april 2024

Zoals altijd overheerlijke pad Thai gegeten! Bezorging is altijd binnen de tijd zoals aangegeven. Hele vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bridget
7 april 2024

Heerlijk!

John van lith
7 april 2024
Greetje Mulder
7 april 2024

Heerlijke curry, de bezorging keurig op de afgesproken tijd en met een glimlach.

Fleur
6 april 2024
Marjolein
5 april 2024

Op tijd klaar en weer fantastisch lekker!

Jeroen
5 april 2024

Nr. 41 Tom Kha Tahoe (Vega) was een klein beetje te zoet naar mijn mening. Toch zeker wel heb ik van deze soep genoten. De overige menu's waren helemaal perfect naar mijn smaak. Complimenten!

Marlot
5 april 2024

Eten was heerlijk, alleen kregen we kippenhaasjes ipv loempias. Dus we hadden een dubbele portie. Maar sowieso lekker!

E. Bos
4 april 2024

De Keng Kiew Waan Curry met eend was helemaal fantastisch! Grote complimenten aan de chef! De Mango Nam Prik Pao was ook heel lekker; zelf hou ik erg van mango, dus wat mij betreft zat er iets te weinig mango in, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur! De jongeman die mij hielp was uiterst vriendelijk en heeft me heel prettig geholpen; hij mag trots zijn op zijn serviceverlening! Wanipathai is een geweldig restaurant, zeker het proberen waard!

Martijn
3 april 2024
John
30 maart 2024

Echt top! Complimenten aan de kok. Beste maaltijd tot nu toe van wanipa. Nu was het echt thai pittig en heb ervan genoten

Lars
30 maart 2024
Dick Ruitenberg
29 maart 2024

Alles weer prima in orde

Henk Merjenburgh
23 maart 2024
Dick Ruitenberg
23 maart 2024

alles weer fantastisch goed en warm aangeleverd. complimenten

D
22 maart 2024

Super lekker en goede porties!

John van lith
21 maart 2024

Fantastisch maar Thais pittig mag wat pittiger

paul wilkens
17 maart 2024

het was weer boven verwachting, lekker vers, met zorg bereid (dus geen grote stukken slordig gesneden) maar alles fijntjes en top smaak!

Elly
17 maart 2024

Rijden met liefde 34 km heen en weer 34 km terug om bij jullie Thais eten op te halen. Daarna is het genieten van de heerlijke gerechten!

Marco
17 maart 2024

Heerlijk gegeten en enorm aardig personeel. Leuk detail was ook de leuke antwoorden die we kregen op onze berichten vanuit onze bestelling. Top gedaan en maakte de ervaring helemaal af!

Mark
16 maart 2024

Heerlijk, even een momentje terug naar Thailand.

Anouk
14 maart 2024

Heerlijk eten, fijne bezorgservice. Top!

Rikje
11 maart 2024

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
10 maart 2024
Alex Mars
4 maart 2024

Wij rijden speciaal vanuit Lelystad naar Wanipa Thai in Harderwijk omdat deze Thaise smaakbeleving met kop en schouders uitsteekt boven de Thaise restaurants in Lelystad.

John
3 maart 2024

Thai pittig mag wel wat pittiger. Voor de rest was het helemaal top

Top kwaliteit en smaak
3 maart 2024

Heerlijk Thaise eten, goede kwaliteit, gemaakt door Thais personeel. De eigenaar is sociaal en prettig in de omgang.

Suuz
3 maart 2024
Angelique Klar
3 maart 2024

Heerlijk - echt een aanrader.

J. Huisman
1 maart 2024

Was heerlijk van smaak op tijd geleverd. Goed warm. Voldeed alles aan onze verwachting. Gaan zeker vaker bestellen.

Lizette
1 maart 2024

Een keer het maanenu genomen, een aangename verrassing! Heerlijk!

Els
1 maart 2024

Heerlijk eten, op de afgesproken tijd afgeleverd.

Robin Schriever
29 februari 2024

Was echt top! Vriendelijke bezorger! Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Gauw weer bestellen!

paul Wilkens
26 februari 2024

Het was wéér Kip met extra cashewnoten, smaak super goed, een dikke 8+. De dosering van de cashewnoten blijft een raadsel, heb het met dikke letters bij de opmerkingen erbij gezet, maar de kok krijgt het blijkbaar niet altijd door...Morgen eet ik de restjes op dag 2, maar dan zonder de cashewnoten die er matig inzaten. Kom snel naar Ermelo met een vestiging, ik weet inmiddels een mooi pandje!

Anay
26 februari 2024

Alles was heerlijk! Goed op smaak en voldoende!

Stephan Schukking
24 februari 2024

Gerrit het was heerlijk volgens mij was jij de bezorger gisteren maar mijn vrouw had al aangenomen. Groeten Stephan Schukking ( Buck )

Quenny Peters
22 februari 2024

Weer heerlijk gegeten

Marc
20 februari 2024

Vriendelijke man! Het eten was warm. Goed verpakt en netjes! We hadden het maandmenu en daar kan je met z’n tweeën echt induiken. Meer dan genoeg! De smaak van de kipspiesjes vond ik redelijk, wel een overheersende frituursmaak en tegen het droge aan. De gerechten waren verder zeer smakelijk, echte Thai smaak. Prima! Wat ik echter voor de prijs wel een dikke tegenvaller vind is de hoeveelheid vlees. Bij het kipgerecht was het matig en bij het rundergerecht gewoon ondermaats. Al met al een smakelijk menu, maar het mag zeker wat rijker gevuld.

Paul Wilkens
19 februari 2024

Net als zaterdag, wéér Kip met extra cashew besteld (pittige versie). Het was heerlijk, super vers en met zorg bereid. Kan dit wel iedere dag eten! Kom snel naar Ermelo met een vestiging, we weten wel een pandje waar jullie snel in kunnen waar je ook makkelijk kan parkeren!

Harry
19 februari 2024

Het was weer geweldig, om te smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
19 februari 2024

Heerlijk eten en snelle, vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
16 februari 2024

Heerlijk was het maandmenu. Wij gaan zeker nog een keer bestellen

Wijnand de Groot
16 februari 2024

Om je vingers bij af te likken!

Frank
15 februari 2024

Al met al een waanzinnige ervaring: overheerlijke curry, soep en viskoekjes! De pittigheid was ook perfect! Als ik in harderwijk ben kom ik zeker weer terug!

A.
11 februari 2024

Het eten smaakt heerlijk vers, personeel is supervriendelijk en de service uitmuntend.

Laurens
7 februari 2024
Paul Wilkens
5 februari 2024

Eerlijk is eerlijk, heerlijk vers bereid met een vrachtwagen extra cashewnoten en gebruik makend van (een sportieve actie van eigenaar) een tegoedbon smaakte het extra goed. Dikke 8+ waard Ga zo door 👍🏼

Mark
4 februari 2024

Heerlijk maandmenu, zo smaakvol

Nicole Johnny
3 februari 2024
Patrick
2 februari 2024

Heerlijk 👍👍👍

Cindy
31 januari 2024

Heerlijk gegeten! Het maandmenu gaan we zeker nog een keer doen!

Leonie Goosensen
29 januari 2024

Het was weer heerlijk!

Simon
28 januari 2024

Super lekker. Top service. Een echte aanrader voor iedereen!!!

Jacqueline
27 januari 2024

Heerlijk!

daniel
25 januari 2024

weer goed gegeten bestel vaker bij ze, tijdstip van bezorging die aangegeven was werd goed rekening mee gehouden, wel vond ik de groente nog wat ongaar

Lizette
22 januari 2024

Net of we weer in Thailand zijn… love the Laab!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexandra Chiriac
22 januari 2024

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
22 januari 2024
Lianne Griffioen
21 januari 2024

Was weer heerlijk! En stond precies optijd klaar!

Luciene Breemer
21 januari 2024
Joanne
21 januari 2024
Renate
20 januari 2024

Lekker vers en erg smaakvol, mooie ruime porties. Aanrader!

E. Bos
18 januari 2024

Maandmenu besteld, bakje chilisaus bij de wonton niet gekregen. Kwaliteit van eten altijd heel erg goed, heerlijk origineel!

M. Beekman
18 januari 2024

Eerste keer voor ons. Wij hadden het vega maandmenu. We hebben overheerlijk gegeten. Fantastische smaken. Echte aanrader.

Quenny Peters
17 januari 2024

Wij hebben weer heerlijk gegeten thuis met mijn ouders 😀

Bertine Ruiter
17 januari 2024

Zeer goed eten goed op smaak

Ron
15 januari 2024

Niet goed bekend met Thais eten. De smaak is erg lekker en hopen dat het zo blijf. Voor herhaling vatbaar 👍

Willemijn
14 januari 2024

Echt heerlijk! De kinderen vinden de pad Thai heel lekker. Wij zijn fan van de groene curry.

Gerrie Kokken-Bruijnes
14 januari 2024

Heerlijk eten, zo smaakt Thais eten! Precies op tijd bezorgd door enthousiaste bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WILKENS
14 januari 2024

Heb extra cashew noten besteld in de Kip met Cashew voor €2,50. Er waren in totaal 12 nootjes te vinden...das wat weinig

Susanne
13 januari 2024

Zoals altijd HEERLIJK

Rob
8 januari 2024

Wat een top restaurant! Heerlijk eten, snelle service. We kregen 1 gerecht verkeerd. Daar hadden wij onszelf bij neergelegd maar toen kwam de bezorger onverwacht uit eigen beweging nogmaals het juiste gerecht bezorgen. Wat een topper!

Boertjes
8 januari 2024
Everts
7 januari 2024

Weer super lekker zoals altijd.

Anay Millanti
3 januari 2024

Alles was heerlijk!

Marianne
31 december 2023

De smaken zijn heerlijk! Je proeft dat we met authentieke Thaise ingrediënten wordt gekookt, het is elke keer genieten. Het personeel is altijd even vriendelijk en gericht op service. Wanipa Thai is echt een aanwinst voor Harderwijk, voor ons geen andere Thai!

Marika
30 december 2023

Het eten was (….alweer😉) heel erg smaakvol. Fijne jaarwisseling en in 2024 gaan wij zeker weer genieten van jullie Thaise maaltijden.

Adri Schutte
29 december 2023

Alles was weer heerlijk.

Prins
29 december 2023

De bezorging was netjes op tijd en het eten was warm👍🏻. Kwaliteit van het eten was super lekker!!

Jacqueline en Henri
28 december 2023

Als wij hier in ons huisje verblijven, is er altijd wel een dag dat wij gaan afhalen bij Wanipa. Zoals altijd hebben wij lekker gegeten. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk van smaak en een ruime keuze. Bestellingen staan altijd op tijd klaar, goed verpakt en nog warm bij aankomst thuis. Uiteraard voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer maar weer.

Herman
26 december 2023

Heerlijk eten. En alles perfect verzorgd.

Daenen
26 december 2023

Eten was super lekker en prima op tijd bezorgd. Vast nog een keer bestellen of wellicht bij jullie eten

Robin
26 december 2023
Anoniem
24 december 2023

Eten was erg lekker

Eeke
24 december 2023

Was weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 december 2023
I Ve
21 december 2023

De bestelling kwam iets te laat, maar het eten maakte dat zeker goed.

Gera
21 december 2023

Het eten was heerlijk en lekker warm, ik ga zeker vaker bestellen.

Hinko
21 december 2023

Erg lekker allemaal maar erg weinig rijst niet in verhouding met vlees en groente

Mieke
20 december 2023

Mooi op tijd! Heerlijk eten, wat wil een mens nog meer..

Chris
10 december 2023

Goed eten met pit en geleverd op gewenste tijdstip. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Jan vte
9 december 2023

't wordt een beetje eentonig 😜 Maar zoals altijd: t was weer super 👍

Hans Dekker
7 december 2023

Altijd super van smaak en vers!!! Bezorging vriendelijk en eten verzorgd verpakt en warm

B visch
3 december 2023

Helemaal top :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Grevenhof
2 december 2023