Reviews from Wanipa Thai Harderwijk

Recent reviews

5.0
Yvonne
16 February 2024

Heerlijk was het maandmenu. Wij gaan zeker nog een keer bestellen

Wijnand de Groot
16 February 2024

Om je vingers bij af te likken!

Frank
15 February 2024

Al met al een waanzinnige ervaring: overheerlijke curry, soep en viskoekjes! De pittigheid was ook perfect! Als ik in harderwijk ben kom ik zeker weer terug!

A.
11 February 2024

Het eten smaakt heerlijk vers, personeel is supervriendelijk en de service uitmuntend.

Laurens
7 February 2024
Paul Wilkens
5 February 2024

Eerlijk is eerlijk, heerlijk vers bereid met een vrachtwagen extra cashewnoten en gebruik makend van (een sportieve actie van eigenaar) een tegoedbon smaakte het extra goed. Dikke 8+ waard Ga zo door 👍🏼

Mark
4 February 2024

Heerlijk maandmenu, zo smaakvol

Nicole Johnny
3 February 2024
Patrick
2 February 2024

Heerlijk 👍👍👍

Cindy
31 January 2024

Heerlijk gegeten! Het maandmenu gaan we zeker nog een keer doen!

Leonie Goosensen
29 January 2024

Het was weer heerlijk!

Simon
28 January 2024

Super lekker. Top service. Een echte aanrader voor iedereen!!!

Jacqueline
27 January 2024

Heerlijk!

daniel
25 January 2024

weer goed gegeten bestel vaker bij ze, tijdstip van bezorging die aangegeven was werd goed rekening mee gehouden, wel vond ik de groente nog wat ongaar

Lizette
22 January 2024

Net of we weer in Thailand zijn… love the Laab!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexandra Chiriac
22 January 2024

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
22 January 2024
Lianne Griffioen
21 January 2024

Was weer heerlijk! En stond precies optijd klaar!

Luciene Breemer
21 January 2024
Joanne
21 January 2024
Renate
20 January 2024

Lekker vers en erg smaakvol, mooie ruime porties. Aanrader!

E. Bos
18 January 2024

Maandmenu besteld, bakje chilisaus bij de wonton niet gekregen. Kwaliteit van eten altijd heel erg goed, heerlijk origineel!

M. Beekman
18 January 2024

Eerste keer voor ons. Wij hadden het vega maandmenu. We hebben overheerlijk gegeten. Fantastische smaken. Echte aanrader.

Quenny Peters
17 January 2024

Wij hebben weer heerlijk gegeten thuis met mijn ouders 😀

Bertine Ruiter
17 January 2024

Zeer goed eten goed op smaak

Ron
15 January 2024

Niet goed bekend met Thais eten. De smaak is erg lekker en hopen dat het zo blijf. Voor herhaling vatbaar 👍

Willemijn
14 January 2024

Echt heerlijk! De kinderen vinden de pad Thai heel lekker. Wij zijn fan van de groene curry.

Gerrie Kokken-Bruijnes
14 January 2024

Heerlijk eten, zo smaakt Thais eten! Precies op tijd bezorgd door enthousiaste bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WILKENS
14 January 2024

Heb extra cashew noten besteld in de Kip met Cashew voor €2,50. Er waren in totaal 12 nootjes te vinden...das wat weinig

Susanne
13 January 2024

Zoals altijd HEERLIJK

Rob
8 January 2024

Wat een top restaurant! Heerlijk eten, snelle service. We kregen 1 gerecht verkeerd. Daar hadden wij onszelf bij neergelegd maar toen kwam de bezorger onverwacht uit eigen beweging nogmaals het juiste gerecht bezorgen. Wat een topper!

Boertjes
8 January 2024
Everts
7 January 2024

Weer super lekker zoals altijd.

Anay Millanti
3 January 2024

Alles was heerlijk!

Marianne
31 December 2023

De smaken zijn heerlijk! Je proeft dat we met authentieke Thaise ingrediënten wordt gekookt, het is elke keer genieten. Het personeel is altijd even vriendelijk en gericht op service. Wanipa Thai is echt een aanwinst voor Harderwijk, voor ons geen andere Thai!

Marika
30 December 2023

Het eten was (….alweer😉) heel erg smaakvol. Fijne jaarwisseling en in 2024 gaan wij zeker weer genieten van jullie Thaise maaltijden.

Adri Schutte
29 December 2023

Alles was weer heerlijk.

Prins
29 December 2023

De bezorging was netjes op tijd en het eten was warm👍🏻. Kwaliteit van het eten was super lekker!!

Jacqueline en Henri
28 December 2023

Als wij hier in ons huisje verblijven, is er altijd wel een dag dat wij gaan afhalen bij Wanipa. Zoals altijd hebben wij lekker gegeten. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk van smaak en een ruime keuze. Bestellingen staan altijd op tijd klaar, goed verpakt en nog warm bij aankomst thuis. Uiteraard voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer maar weer.

Herman
26 December 2023

Heerlijk eten. En alles perfect verzorgd.

Daenen
26 December 2023

Eten was super lekker en prima op tijd bezorgd. Vast nog een keer bestellen of wellicht bij jullie eten

Robin
26 December 2023
Anoniem
24 December 2023

Eten was erg lekker

Eeke
24 December 2023

Was weer smullen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 December 2023
I Ve
21 December 2023

De bestelling kwam iets te laat, maar het eten maakte dat zeker goed.

Gera
21 December 2023

Het eten was heerlijk en lekker warm, ik ga zeker vaker bestellen.

Hinko
21 December 2023

Erg lekker allemaal maar erg weinig rijst niet in verhouding met vlees en groente

Mieke
20 December 2023

Mooi op tijd! Heerlijk eten, wat wil een mens nog meer..

Chris
10 December 2023

Goed eten met pit en geleverd op gewenste tijdstip. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Jan vte
9 December 2023

't wordt een beetje eentonig 😜 Maar zoals altijd: t was weer super 👍

Hans Dekker
7 December 2023

Altijd super van smaak en vers!!! Bezorging vriendelijk en eten verzorgd verpakt en warm

B visch
3 December 2023

Helemaal top :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk van Grevenhof
2 December 2023
Hans
27 November 2023
Marcel
26 November 2023

Heerlijk gegeten! Een aanwinst voor Harderwijk.

Steur
20 November 2023

Het was super lekker! We hebben wederom genoten.

Jennifer
20 November 2023
Fleur
20 November 2023

Altijd snel en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sem Hoksberg
19 November 2023

De maaltijden waren warm en goed op smaak. De bestelling was mooi binnen het afgesproken tijdvak.

Restaurant@conradie.com
19 November 2023

Heerlijk gegeten, verse producten, mals vlees.

Prins
19 November 2023

Dit was voor ons de eerste keer en wat hebben wij lekker gegeten!

Arie
11 November 2023

Heerlijk eten, voldoende voor twee dagen, echt een aanrader!

E. Bos
11 November 2023

Altijd authentiek lekker!

Hans Dekker
8 November 2023

Fantastisch eten,! En goede(warme) en vriendelijke bezorging. Top!

Ron Schoenmakers
4 November 2023

Zoals altijd perfect en heerlijk

Marloes
2 November 2023

Zoals altijd weer super! Smaakvol, op tijd en vriendelijk bezorgd!

Jones
2 November 2023

Heerlijk eten! Echt een aanrader! En ook de service is fijn, aardige en nette medewerkers.

Linda
2 November 2023

Heerlijke loempiaatjes vooraf en de meest smakelijke curry ever!

John kuipers
30 October 2023

Altijd lekker eten!!! Vers en gezond ❤️ En bezorging is goed geregeld maar afhaal is ook zeker top 👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
29 October 2023

Zeer lekker, genoeg voor 3 dagen. En mooi op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
28 October 2023

Zoals altijd was het weer fantastisch.

Arie
27 October 2023

Heerlijke curry's en pad thai! We hebben van alles wat gegeten omdat het allemaal lekker is.

Everts
26 October 2023
Minke
26 October 2023

Alles was erg lekker, bedankt!

Max
26 October 2023

Al een aantal keer hier besteld of afgehaald. Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Aanrader!

Romeo Van Der Straeten
23 October 2023
Jitka
23 October 2023

Ik kom uit een paar gemeentes speciaal voor jullie afhaalgerechten naar Harderwijk. Uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast vind ik de sfeer die de medewerkers brengen heel fijn. Aanrader!

D. Ruitenberg
20 October 2023

altijd met zorg bereid en authentieke smaak. En bezorging op tijd!!!

Sharma
18 October 2023

Het eten zit vol met passie en liefde. En dat proef je. De cocktail van (verse) kruiden en groenten nemen je mee langs de sawa’s en laten zacht neerstrijken op een handgeweven bamboekleed omringd door het groen en rood van de ramboutan en mangobomen. Het is altijd een feest. Dank jullie wel. . (Zelf vind ik dat er iets minder kokosmelk in de curry gerechten mag).

Nicole
16 October 2023
Alianne
15 October 2023
Miguel
15 October 2023
Sonja
14 October 2023

Heerlijke curry waarin voldoende en gevarieerde groente aanwezig, ook kip. Voor 2 personen maar zo lekker dat ik blij was het met niemand te hoeven delen;) Goede service aan de balie.

Bouw
14 October 2023

Onze favoriete thai in Harderwijk. Al meerdere keren gegeten en altijd goed. Heerlijk eten en service is top!

Raymond
13 October 2023
Nicole
10 October 2023
Tinek
9 October 2023

Eten is zo lekker!!

Stephan
9 October 2023
John van lith
7 October 2023
Hans Dekker
7 October 2023

Top van smaak, warm en vriendelijke bezorging.

Frank
5 October 2023
Karin
2 October 2023

Het eten is altijd super lekker!!! Netjes en op tijd bezorgd.

Henri & Jacqueline
2 October 2023

Super lekker gegeten! Zoals altijd eigenlijk. Goede prijs kwaliteit en voor herhaling vatbaar!

Ventje
29 September 2023

Uitstekende en lekkere maaltijd… genoten!

Sharma
29 September 2023

Het eten en de service zijn buitengewoon goed. De thaise curry gerechten vallen bij mij goed. Ik zelf zou graag Iets minder zout en iets meer peper willen zien en proeven.

Linda
28 September 2023

Wat hebben we heerlijk gegeten, complimenten!

Anoniem
28 September 2023

Voor de eerste keer hier eten besteld en het was heerlijk!

Polman
27 September 2023

Het eten smaakte uitstekend, en keurig bezorgd op de afgesproken tijd....

Anne
27 September 2023